Permanente make-up | Nagelstylist | Kapper | Beauty & Beans
Powderbrows Ombrebrows Hairstrokes

Permanente make-up

DUUR
3 uur.

SHAPEN & TEKENEN
Door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier weten wij precies de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van jouw gezicht. Eerst meten wij de hoeken, vervolgens tekenen wij met een potlood de lijnen af. Als je jouw wenkbrauwen (bij)tekent, raad ik aan met je gebruikelijke wenkbrauw make-up naar de afspraak te komen. 

KNIPPEN & EPILEREN
Te lange haartjes knippen we de wenkbrauw alvast in model. Wenkbrauwen worden strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Met een pincet epileren we de kleinste en resterende haartjes. Voor de perfecte wenkbrauwen!

PIGMENTEREN

Met een flinterdunne steriele naald wordt met een apparaat een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 5 jaar mooi.

Informatie & Advies

PMU wenkbrauwen

5 redenen voor Permanente make-up!

  1. Heb je asymmetrische wenkbrauwen of een litteken in je wenkbrauw waar geen haartjes groeien?
  2. Het je weinig geduld?
  3. Wil een wat meer aanwezige wenkbrauw, ’s morgens wakker worden als een echt femme fatale en ook nog een tijd besparen?
  4. Ben je een fanatieke sporter?
  5. Of ben je een emotioneel typ dat af en toe gewoon even lekker haar tranen wilt laten lopen?

Dan kan permanente make-up nog wel eens jouw HOLEY GRAIL zijn! *holey sound*

 

POWDER BROW TECHNIEK

Dé nieuwste trend betreft PMU wenkbrauwen zijn de ombre brows.

Ombre brows is een techniek (pigmenteren) die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Shaduwtechniek

Bij permente make-up wordt de techniek powder- ofwel schaduwtechniek veel gebruikt. Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Nou dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw.

Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw. 

Misschien is het je nog niet geheel duidelijk wat het beste bij jouw gezicht, huidtype, leeftijd past. Je mag altijd vrijblijvend  een intake gesprek bij me inplannen zodat ik je het beste advies kan geven!

Ziet het resultaat van de permanente make-up er natuurlijk uit?

Ik streef erna om zo natuurlijk mogelijk te werken en de  kleur, vorm en techniek aan te passen naar wat het beste bij iemand past. Ga dus altijd naar een ervaren PMU artist, met een openbaar portfolio van haar werk.
Voor een overzicht van mijn werk, kijk op mijn: Instagram of op Facebook.

Voor meer informatie kun je mijn PMU brochure downloaden.