Beauty & Beans

 

Graag stel ik me aan jullie voor en vertel ik waar mijn passie voor make-up vandaan komt. Ik ben Laura, sinds 2013 werkzaam als make-up artist en hairartist. Ik heb de meest uiteenlopende opdrachten gehad, voor high end merken gewerkt en mijn agenda staat vol met bruiden. Mijn salon bevindt zich in het centrum van Alkmaar. Je kunt hier terecht voor permanente make-up, hennabrows,  lashlifting, of voor je haar en make-up.

Mijn passie voor make-up

Make-up en uiterlijke verzorging hebben mij onwijs geholpen zelfverzekerder te zijn! Uiteindelijk heeft mijn passie voor make-up mij een doel gegeven in het leven. Ik heb er mijn werk van gemaakt!

few words

about

Make-up & zelfvertrouwen

Er zijn veel vrouwen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk en ongelukkig zijn als ze in de spiegel kijken. Ik wil vrouwen helpen zich zelfverzekerder te voelen! Met bijvoorbeeld de juiste make-up accentueer je de mooie delen van jouw gezicht. Je voelt je zelfverzekerder en dat straal je uit. Als iemand dan stralend bij mij de deur uitgaat, geeft mij dat energie!

Een compliment van een vriend of partner, een glimlach van een onbekende of iemand die zegt van je te houden geeft ook veel zelfvertrouwen. Hetzelfde geldt voor wanneer je merkt dat je haar goed zit en je brows on fleek zijn!

 

Make-up geeft je een onbezorgd gevoel

Met haarlak zit bijvoorbeeld je kapsel de hele dag in model. PMU of henna zorgen er de hele dag voor dat je wenkbrauwen super strak zijn. Met een wimper volume lift hebt je de hele dag mooi gekrulde wimpers. Blush zorgt voor een stralende blos op je wangen. Een bronzer zorgt net voor dat kleurtje in de winter!

Belangrijk vind ik ook de mindset achter het aanbrengen van de make-up. Even de tijd nemen om voor jezelf te zorgen en jezelf ‘mooi te maken’ is een goede manier om meer waardering te krijgen voor wie je bent! Met de juiste verzorging zorg je dat jouw buitenkant straalt, en dat voel je ook van binnen!

Certifacates and diploma´s

Theatergrime

Studio Bessels

100%
Henna brows

Browtastic

100%
Trainingen

YSL, Bobbibrown, Lancome

80%
Special effects

Studio Bessels

100%
Basis Kniptechnieken

Studio Bessels

100%
Permanente make-up

Ecuri

100%
Stijlenkennis en haarwerken

Studio Bessels

100%
Make-up technieken televisie, video, film en foto

Studio Bessels

100%
Indian/Arabic Beauty Make-up Masterclass

The Bridal academy 2017

100%
Masterclass Freehand Technique (hairstrokes) | James Olaya

PMU EXPO 2019

40%
Lash Lifting
100%%
Masterclass Freehand Technique (hairstrokes) | James Olaya

PMU EXPO 2019

40%
enjoy my

portfolio