Permanente make-up | Nagelstylist | Kapper | Beauty & Beans
Jullie gaan trouwen.

Gefeliciteerd!

Als toekomstig bruid wil je natuurlijk dat alles perfect is op jullie trouwdag.Je kapsel en je make-up zijn hierbij de kers op de taart! Hier kan ik je bij helpen. Samen zullen wij tot de perfecte bruidsstyling komen, zodat je zult stralen op de mooiste dag van je leven! Wil je weten wat ik allemaal voor je kan betekenen? Lees dan verder!
Bruidskapsel, bruidsmake-up en méér...

Bruidsstyling

Op de mooiste dag van jouw leven sta je in het middelpunt van de belangstelling. Als vrouw wil je dan natuurlijk vol zelfvertrouwen stralen op JOUW bruiloft!

Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op jou als persoon. Ik kan je helpen bij een complete look en ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij uw jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en kan je onbezorgd genieten op jullie speciale dag. Een perfecte bruidslook begint dus hier!

Hoe ga ik te werk
1. Moodboard

Het is belangrijk dat je iets kiest, wat dicht bij jezelf staat, maar dan wel net ietsjes meer. Ik adviseer vaak om een moodboard maken met bruidkapsels en make-up die je mooi vindt. Zodat ik precies weet wat je wilt. Natuurlijk kan je bij mij terecht voor enkele tips. Van een extremere look met een smokey eye tot een lichtere make-uplook met mooie nudetinten. Hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. Kies iets dat bij je past en probeer voor de grote dag een aantal dingen uit. Niets is vervelender dan lastminute stress, omdat u toch niet tevreden bent met uw kapsel of make-up.

2. De proefsessie

Ik begin altijd met een afspraak voor een proefsessie, op die manier kan ik inventariseren wat je wensen zijn en kunnen we samen bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor een proefsessie plan ik meestal zo’n 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum (dit kan eventueel ook eerder). Ik kom op locatie, zo kun je in jouw eigen huis op je gemak genieten van de haar- en make-up sessie

3. Proefsessie inplannen

Tijdens de proefsessie zal ik met alle aandacht luisteren naar jou wensen. Er is ruimte om te experimenteren. De proefsessie duurt ongeveer 3 uur. Als de aangebrachte proefmake-up en proefkapsel naar je zin is, leg ik deze vast op een stijlkaart en maak ik foto's.

4. De trouwdag

Op de trouwdag kom ik naar de door jou gewenste locatie en op afgesproken tijdstip. Voor het verzorgen van de bruidsmake-up en het kapsel moet je op de trouwdag zeker 2 uur rekenen, eigenlijk een beetje afhankelijk van jouw wensen. Ik zal op jouw trouwdag de stijlkaart meebrengen om ervoor te zorgen dat de make-up en het kapsel er op de trouwdag er zo uitziet als wij samen tijdens de proefsessie hebben afgesproken. De bruidsmake-up en het bruidskapsel moeten niet alleen de hele dag goed blijven zitten, maar moeten ook mooi zijn met close-up, film en fotografie. Ik maak gebruik van professionele producten (MAC, Make-up-studio, Ben Nye, Urban Decay). Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up!

5. Touch up op locatie

Zo gewenst kom ik op locatie langs om je bruidsmake-up en -kapsel bij te werken of aan te passen voor de avond, zodat je ook straalt bij sfeerverlichting.

6. Groomig bruidegom

Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar als bruidegom zeker ook! Bij een ‘grooming’ wordt de huid zorgvuldig gereinigd en eventuele onzuiverheden worden weggewerkt. Dit alles zonder dat er zichtbaar make-up is aangebracht en de man er super goed uitziet!

7. Bruilofts gasten

Op je trouwdag is het ook mogelijk om de make-up en/of het kapsel van bruiloftsgasten te laten verzorgen!

Nieuwsgierig geworden?

Informatie

Wil je na het zien van mijn website graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Met alle liefde bespreek ik via de mail, WhatsApp of in een telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn!